Jedním z velkých problémů, které poslední dobou v restauračních zařízeních pozorujeme, je nesprávná technika při čepování piva a mytí pivního skla.
Jaké techniky čepování piva použít a jak mýt pivní sklo ukazují mistři výčepní z Plzeňského Prazdroje.
1. Čepování piva pákovým kohoutem najednou pěna/pivo
2. Čepování piva otočným kohoutem na hladinku
3. Správné mytí pivního skla s houbičkou
4. Správné mytí pivního skla bez houbičky
Staňte se našimi fanoušky a sledujte novinky:
Zabýváme se velkoobchodním a také maloobchodním prodejem potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů, tabákových výrobků a hygienických potřeb.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.