Údaje pro spotřebitele k produktu: Mousse čokoládový 1 kg Dr.Oetker
SMĚS NA SLADKÉ, DEZERT, SUŠENÁ, DEHYDRATOVANÁ
Směs pro přípravu čokoládového dezertu v prášku.
Příprava:
1. Odměřené množství studeného mléka nebo mléka a smetany ke šlehání vlijeme do vysoké nádoby.
2. Vsypeme odvážené množství sypké směsi Mousse čokoládový a lehce promícháme.
3. Poté mícháme šlehačem při nejvyšších otáčkách 5 minut, dokud dezert nedosáhne krémové konzistence.
4. Dezert naporcujeme a dáme ztuhnout na 1 hodinu do lednice.
Dávkování: 1 kg směsi na 2,5 l mléka (nebo 1,25 l mléka a 1,25 l smetany ke šlehání)
Zákonný název: Mousse čokoládový. Sypká směs pro přípravu dezertu v prášku.
Složení: Cukr, 19 % kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, glukózový sirup, 6 % čokoládové vločky (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (lecitiny)), palmový tuk, želatina, maltodextrin, modifikovaný bramborový škrob, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA, kávový prášek, zahušťovadlo (karagenan), jedlá sůl. Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ, VAJEC, LAKTÓZY, OBILOVIN obsahujících LEPEK a SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Alergeny: MLÉKO. Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ, VAJEC, LAKTÓZY, OBILOVIN obsahujících LEPEK a SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Hmotnost: 1kg
Skladování: Skladujte v suchu a temnu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu
Výživové údaje na 100 ml (100 g):
"Energie: 650 kJ / 155 kcal
Tuky: 4,7g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,3g
Sacharidy: 22g
z toho cukry: 17g
Bílkoviny: 5,5g
Sůl: 0,2g"
Výrobce: Dr.Oetker spol. s r.o.
Země původu: Francie